Hva er et reisemål? Er det stedet du skal til, eller er det kanskje selve reisen som er målet? Eller starter reisen din når planleggingen starter? For ReiseKick handler det ikke om enten eller. Vi tror det handler om å være til stede, enten du planlegger, er i farten eller er på det reisemålet du har drømt om.

Vårt tips til deg er å tenke i de baner. Å være der du er, ikke tenke på alle andre steder du kunne vært. Da får du i hvert fall best utbytte av ReiseKicks forslag. Uansett om du skulle være på kafé på Torshov, en sportsstue i Oslomarka, en fjelltopp i Dolomittene, et magisk slott i Provence eller på en myk strand på Costa Blanca. Å være der du er, nyte øyeblikket.

Du finner reisemål i alle slike kategorier på ReiseKick. Kjente og ukjente reisemål som er testet ut for deg. En egen knapp for opplevelser i Oslo, en for opplevelser i ulike deler av Europa, og en helt spesiell for vår mest foretrukne måte å reise på hvis vi ikke kan bruke føttene, nemlig togreiser. En knapp for anbefalte bosteder, til og med en knapp for det vi kaller «tidsreiser» tilbake til 1960-tallet i Oslo sentrum. 

Om vi har noen favoritter? Ja da, det vil du forstå når du leser om akkurat de reisemålene. ReiseKick elsker norske og utenlandske fjell, ikke minst Dolomittene. Begge bor i Oslo-området, Oslo by og Oslo-marka er makeløse reisemål, og leiligheten vår sør i Europa er gjerne startsted for reiser i sør. Så – kultur og natur er selvsagt stikkord for våre reisetips.