BETINGELSER FOR GRUPPEREISER

Ved påmelding vil du motta bekreftelse på din deltakelse og faktura på e-post. Påmeldingen er bindende, og ingen refusjon av innbetalt beløp vil bli gitt. Deltaker er selv ansvarlig for å bestille og betale flybilletter og eventuell annen transport som ikke er inkludert i prisen. Dersom deltaker av ulike grunner (eksempelvis streik, lockout, forsinkelser mm) ikke rekker frem til arrangementsstart eller ikke kommer i det hele tatt, kan ikke ReiseKick eller våre samarbeidspartnere lastes for dette, og ingen refusjon av innbetalt beløp blir gjort. Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring.

Dersom arrangementet må kanselleres på grunn av uforutsette ting og hendelser som ReiseKick ikke kan lastes for, kan ikke innbetalt beløp refunderes.

Vi ber deg vente med å bestille flybilletter og eventuell annen transport og tilleggsovernatting til du får endelig beskjed om at reisen arrangeres.

ReiseKick er medlem av Reisegarantifondet via Xtenso Event AS.

******************

Merking av artikler

  1. Dersom vi får dekket hele eller deler av et opphold, merkes artiklene med henholdsvis Delvis sponset opphold og Sponset opphold
  2. Dersom vi får betalt for å reise et sted eller for å omtale et produkt, merkes artiklene med Reklame
  3. Affiliate-samarbeid merkes i artikkelen

ReiseKick benytter Google Analytics til å få oversikt over lesertall og mest leste artikler.

Affiliate-samarbeid

En affiliate-lenke er en reklame-lenke som gir oss en liten provisjon av eventuelle salg basert på omtale på bloggen vår. Du blir ikke belastet for dette, men dersom du bestiller en reise, en overnatting eller opplevelse, får vi dekket noen av våre kostnader ved å drifte ReiseKick.

Ansvarsfraskrivelse

Vi legger ned mye tid og arbeid i artiklene du leser på ReiseKick. Vi dekker selv de aller fleste kostnadene i forbindelse med reise, opphold, måltider og inngangsbilletter. Tipsene er våre personlige, og vi tar forbehold om feil og mangler, og står ikke ansvarlig for nettsider vi linker til i våre artikler.

Før du bestiller en reise eller opphold, er det viktig å lese seg opp på UDs reiseråd.