Gå direkte til land hvor vi har anbefalte bosteder.

NORGE
SPANIA
ITALIA
NORD-MAKEDONIA

.

NORGE

.
ENGØ GÅRD Hotel & Restaurant på Tjøme

Ja, Engø Gård er Norges mest sjarmerende badehotell! Men Engø er så mye, mye mer … Engø er historie, Engø er romantikk i luften, Engø er en deilig miks av natur og kultur, Engø er både tradisjonsrik og fremtidsrettet. Og måltidene her er en sann, gastronomisk opplevelse. Et opphold på Engø er kort og godt balsam for sjelen, og her bor du fantastisk. Unn deg en magisk opplevelse på makeløse Engø!

Sjekk hjemmesiden til Engø Gård Hotel & Restaurant
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever på Engø

.

CLARION COLLECTION HOTELL AURORA i Tromsø

Det er mange flotte hotell i Tromsø, og vi vender ofte tilbake til Clarion Collection Hotell Aurora, et hyggelig hotell på bryggekanten. Her har vi strålende utsikt til Ishavskatedralen og Tromsøs mektige natur. Hotellet har en pittoresk beliggenhet ved havet, og en vakker utsikt over den naturskjønne havnen, og kun noen få minutter fra byens aller mest kjente landemerker. Her bor du midt i smørøyet i et av byens hyggeligste hotell!

Sjekk hjemmesiden til Clarion Collection Hotell Aurora
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Tromsø

Dobbel suite Aurora Tromsø

.

hg

SCANDIC ISHAVSHOTEL i Tromsø

Ishavshotellet ligger på kaia i Nordens Paris, med makeløs utsikt til fjell og hav. Du står opp til fylkets beste hotellfrokost, får den ferskeste sjømaten på restaurant Roast, og kan benytte deg av våre svært gode kurs- og konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 450 deltakere. Her skreddersys alle arrangementer, alt er mulig. Ishavshotellet er også en perfekt base for gode opplevelser. Her velger du mellom standard-, superior–, suiter eller familierom.

Sjekk hjemmesiden til Scandic Ishavshotel
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Tromsø

.

.

.

KLÆKKEN HOTELL på Ringerikes tak

Ærverdige Klækken Hotell finner du på Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka, omgitt av en stor, privat park og med fin utsikt til Norefjell. Her puster du ut, senker skuldrene og legger storbyens mas bak deg, bare en time fra Oslo og Gardermoen. Hva med rommene? De er lyse og delikate eller varme og romslige, på Klækken velger du rom som passer deg helt perfekt. I tillegg er Klækken et helprofesjonelt kurs- og konferansehotell.

Sjekk hjemmesiden til Klækken Hotell
Sjekk ReiseKicks artikkel om magiske Kistefos rett ved!

.

hg

FLATHEIM i Viksdalen på Gaularfjellet

Vakre Flatheim er stolt medlem av De Historiske. Her senker hvilepulsen seg, her er det jordnært og ekte, her er lyden av elvebrus og fuglekvitter, her finner du roen. Det er SÅ fint her, så ujålete og lunt, flere gjestehus med sterke kulturtradisjoner, tett på naturen, så autentisk! Her er glampingtelt, badestamp og sauna. Virkelig kvalitetstid sammen med noen du er glad i eller bare deg selv. Alle rom har sin naturlige sjarm og tilhørende historie. Et perfekt stopp på vei over fjellet!

Sjekk hjemmesiden til Flatheim
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du kan oppleve på Flatheim og Gaularfjellet

Gårdsbruk Flatheim

Anbefalte bosteder

.

LOSBY GODS i Lørenskog

Losby gods

Midt i naturen – mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk – åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo. Hotell- og konferansesenteret er strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg, og ligger inntil den 160 år gamle hovedbygningen. Her bor du virkelig staselig, og den historiske restauranten kan by på tradisjonsrik herregårdsfrokost, smakfull lunsj og middag med utsøkt vin. Valget er lett – Losby Gods!

Sjekk hjemmesiden til Losby Gods i Lørenskog
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Lørenskog

Anbefalte bosteder

cAn

cNEGARDEN 1897 på Flisa

Negarden, Flisa, Solør

Negarden 1897 er en totalopplevelse av de sjeldne.
Det vakre sveitserhuset fra 1897 ligger i en engelsk, hemmelighetsfull hage et steinkast fra Flisa sentrum. Stedet er helt perfekt for møter, middager og ulike arrangementer, og har åpent hele året. Negarden 1897 tilbyr 5 historiske rom med tidsriktige detaljer for overnatting, og 4 dobbeltrom i Drengestua. Vertskapet står for all matlaging, basert på lokale, eksklusive råvarer. Ingen tvil – Negarden 1897 er en attraksjon i seg selv!

Sjekk hjemmesiden til Negarden 1897 på Flisa
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever på Flisa

c

ELVESETER HOTELL i Lom

Elveseter Hotell ønsker velkommen til besøk der kombinasjonen av storslått natur, unik kunst og smakfulle måltider gir en rik opplevelse. Den gamle slektsgården har hatt besøk av turister siden 1870-tallet, og er gradvis gjort om til et flott hotell med moderne fasiliteter. Her er alle rom unike, og Elveseter kan også skape den perfekte rammen rundt større arrangementer. Vi tilbyr komplette fasiliteter til konferanser, seminarer og private feiringer av livets milepæler, og holder til i Lom, midt i mellom Oslo, Bergen og Trondheim!

Sjekk hjemmesiden til Elveseter hotell i Lom
Sjekk ReiseKicks artikkel om samme sted

Elveseter

..

c.

Clarion Collection Hotel With i Tromsø

Clarion Collection Hotel With, Tromsø

På Clarion Collection Hotel With i Tromsø bor du midt i et arktisk eventyr, på kaia med utsikt til havnen, havet og Ishavskatedralen, et maritimt miljø omringet av mektige fjell. Her er både en stor og god frokost, fika på ettermiddagen og kveldsmat inkludert, og interiøret på hotellet er preget av maritimt design. 76 rom og 145 sengeplasser, egen konferanseavdeling byr på 3 møterom fra 10 til 50 pax og det er kun 5 km til Tromsø Lufthavn.

Sjekk hjemmesiden til Clarion Collection Hotell With i Tromsø
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Tromsø

.

.
SPANIA

Casa Mia i Villajoyosa på Costa Blanca Anbefalte bosteder

Bymuren i Villajoyosa om dagen

Casa Mia er en nyrenovert leilighet i Villajoyosa på Costa Blanca. Leiligheten ligger øverst i bymuren fra 1500-tallet, midt i den fargerike gamlebyen. Fra en overbygd terrasse har vi strøken utsikt mot både Middelhavet og elveparken, og hele gamlebyen er på UNESCOs liste. Her har du kort vei til alt, og bare tre minutter til de fantastiske strendene langs promenaden. Casa Mia og Villajoyosa kan by på lave skuldre. Vil du bo moderne i et genuint miljø? Velkommen!

Sjekk Casa Mia på AirBnB
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Villajoyosa

c

c

HappyVila i Villajoyosa på Costa Blanca Anbefalte bosteder

Villajoyosa er stedet der skuldrene dine senker seg, og HappyVila tilbyr stedene der du skal bo. HappyVila har studioer og leiligheter med og uten havutsikt, med og uten terrasse i ulike størrelser og prisklasser. Alle leiligheter har førsteklasses beliggenhet i den historiske delen, som er en del av Unescos verdensarv. Her bor du moderne i et hyggelig, genuint miljø, og har kort vei til alle attraksjoner, spisesteder og herlige strender. Velg HappyVila. La oss gjøre dine drømmer til virkelighet!

Sjekk hjemmesiden til HappyVila
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Villajoyosa

c

.

Casa Pura Vida i Relleu på Costa Blanca Anbefalte bosteder

Velkommen til sjarmerende Casa Pura Vida 3 kilometer utenfor Relleu i baklandet på Costa Blanca. Her bor du midt i naturen, i det ekte Spania, i et landskap som tar pusten fra deg. Kjenn på roen, nyt den vakre stjernehimmelen og de fantastiske turmulighetene, ikke minst Pasarela Walkway. Casa Pura Vida ligger 470 meter over havet, og tilbyr 5 rom med helt spesielle kvaliteter, nydelig frokost, basseng og air condition. Formidabel utsikt og en gjestfrihet av de sjeldne bidrar også til et perfekt ferieopphold. Her vil du garantert stortrives! 

Sjekk hjemmesiden til Casa Pura Vida

.

.

Solgården på Costa Blanca Anbefalte bosteder

Helt siden 1972 har Solgården stått for trygghet, trivsel og glede. Et opphold her er et opphold med dekket bord. Unik bagasjeservice, eget chartret fly kun med gjester til Solgården og egen buss fra flyplass til Solgården. Her bor du i vakre omgivelser, basseng inne og ute, aldri alene, norsktalende personell som tar vare på deg. 7 casaer med 135 gjesterom er spesielt tilrettelagt for seniorer og deg med spesielle behov, men Solgården passer for alle. Du tar bussen til vakre Villajoyosa på få minutter.

Sjekk hjemmesiden til Solgården
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Villajoyosa

Solgården

.

.

ITALIA

Tenuta il Cicalino i Massa Marittima, Toscana

Tenuta il Cicalino, 4 km fra Massa Marittima sørvest i Toscana, har en storslått beliggenhet. Eiendommen er omgitt av olivenlunder og vingårder, og strandpromenaden i Follonica er 25-minutters kjøretur unna. Her bor du i nyrenoverte, rustikke rom og leiligheter. Her er også et nyoppusset velværesenter og 5 svømmebasseng, ett er innendørs. Stedet har også to restauranter, der du nyter typisk toscansk mat. Tenuta il Cicalino – et veldig trivelig sted!

Sjekk hjemmesiden til Tenuta il Cicalino
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Massa Marittima

Tenuta il Cicalino

..

.

.

.

Villa il Paradisino i Sesto Fiorentino utenfor Firenze, Toscana

Villa il Paradisino

Villa il Paradisino er en oase midt i Toscana, en idyllisk vin- og olivengård kun et kvarter med lokaltog fra Firenze sentrum. Her bor du som i paradis, og gården har 9 romslige og flotte rom fordelt på 6 leiligheter. Bygningene du bor i fra 1700-tallet er vakkert renovert, og leilighetene har ett, to eller tre soverom. Mye å oppleve her, matlagingskurs, pizzafest på den gamle gårdsplassen, flotte turmuligheter og et perfekt sted for bryllup! Og vertskapet er bare helt fantastisk!

Sjekk hjemmesiden til Villa il Paradisino
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Sesto Fiorentino

.

Nord-Makedonia

Villa Prespa i Dolno Dupeni

Villa Prespa, Nord-Makedonia,Macedonia

Villa Prespa er en skjult skatt i nasjonalparken mellom Nord-Makedonia, Hellas og Albania. Dette b&b-stedet ligger i den lille, koselige landsbyen Dolno Dupeni mellom fjellene, sør i Nord-Makedonia. Her opplever du gjestfrihet på sitt beste, nydelig natur og flotte muligheter for aktiv ferie på alle måter. Hele bostedet preges av bærekraftige prinsipper, og alle rommene og leiligheten oser av enkel og elegant komfort. Kort vei til spektakulære attraksjoner, og den vakre byen Ohrid bare en time unna. Villa Prespa er en perle! 

Sjekk hjemmesiden til Villa Prespa

.

Annonser for våre samarbeidspartnere