Anbefalte bosteder


Gå direkte til land hvor vi anbefaler bosteder:

NORGE
SPANIA
ITALIA
NORD-MAKEDONIA

.

NORGE

.
ENGØ GÅRD Hotel & Restaurant på Tjøme

Ja, Engø Gård er Norges mest sjarmerende badehotell! Men Engø er så mye, mye mer … Engø er historie, Engø er romantikk i luften, Engø er en deilig miks av natur og kultur, Engø er både tradisjonsrik og fremtidsrettet. Og måltidene her er en sann, gastronomisk opplevelse. Et opphold på Engø er kort og godt balsam for sjelen, og her bor du fantastisk. Unn deg en magisk opplevelse på makeløse Engø!

Sjekk hjemmesiden til Engø Gård Hotel & Restaurant
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever på Engø

.

CLARION COLLECTION HOTELL AURORA i Tromsø

Det er mange flotte hotell i Tromsø, og vi vender ofte tilbake til Clarion Collection Hotell Aurora, et hyggelig hotell på bryggekanten. Her har vi strålende utsikt til Ishavskatedralen og Tromsøs mektige natur. Hotellet har en pittoresk beliggenhet ved havet, og en vakker utsikt over den naturskjønne havnen, og kun noen få minutter fra byens aller mest kjente landemerker. Her bor du midt i smørøyet i et av byens hyggeligste hotell!

Sjekk hjemmesiden til Clarion Collection Hotell Aurora
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Tromsø

Dobbel suite Aurora Tromsø

.

hg

SCANDIC ISHAVSHOTEL i Tromsø

Ishavshotellet ligger på kaia i Nordens Paris, med makeløs utsikt til fjell og hav. Du står opp til fylkets beste hotellfrokost, får den ferskeste sjømaten på restaurant Roast, og kan benytte deg av våre svært gode kurs- og konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 450 deltakere. Her skreddersys alle arrangementer, alt er mulig. Ishavshotellet er også en perfekt base for gode opplevelser. Her velger du mellom standard-, superior–, suiter eller familierom.

Sjekk hjemmesiden til Scandic Ishavshotel
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Tromsø

.

.

.

KLÆKKEN HOTELL på Ringerikes tak

Ærverdige Klækken Hotell finner du på Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka, omgitt av en stor, privat park og med fin utsikt til Norefjell. Her puster du ut, senker skuldrene og legger storbyens mas bak deg, bare en time fra Oslo og Gardermoen. Hva med rommene? De er lyse og delikate eller varme og romslige, på Klækken velger du rom som passer deg helt perfekt. I tillegg er Klækken et helprofesjonelt kurs- og konferansehotell.

Sjekk hjemmesiden til Klækken Hotell
Sjekk ReiseKicks artikkel om magiske Kistefos rett ved!

.

hg

FLATHEIM i Viksdalen på Gaularfjellet

På Flatheim beveger tiden seg sakte … Her senker hvilepulsen seg, her er det jordnært og ekte, her er lyden av elvebrus og fuglekvitter, her finner du roen. Det er SÅ fint her, så ujålete og lunt, gjestehus med sterke kulturtradisjoner, tett på naturen, så autentisk! Her har du kvalitetstid sammen med noen du er glad i eller bare deg selv. Alle rom har sin naturlige sjarm og tilhørende historie. Et perfekt stopp på vei over fjellet!

Sjekk hjemmesiden til Flatheim
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du kan oppleve på Flatheim og Gaularfjellet

Gårdsbruk Flatheim

.

LOSBY GODS i Lørenskog

Losby gods

Midt i naturen – mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk – åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo. Hotell- og konferansesenteret er strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg, og ligger inntil den 160 år gamle hovedbygningen. Her bor du virkelig staselig, og den historiske restauranten kan by på tradisjonsrik herregårdsfrokost, smakfull lunsj og middag med utsøkt vin. Valget er lett – Losby Gods!

Sjekk hjemmesiden til Losby Gods i Lørenskog
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Lørenskog

c
c

HOTELL FRØYA på Trøndelagskysten

Elsket av hotellgjester, de lokales yndlingssted, og et av Trøndelagskystens største og beste konferansehoteller!
Vi snakker Hotell Frøya – sentralt på øya – det er her du skal overnatte når du besøker denne øyperlen. Her finner du den gode smaken av Trøndelag og øyriket i et levende lokalsamfunn, med vill og vakker natur utenfor hotelldøra. Hotell Frøya er kjent for det lille ekstra, måltidene handler om kortreiste råvarer i verdensklasse, og du blir møtt med topp engasjement og service.

Sjekk hjemmesiden til Hotell Frøya på Trøndelagskysten
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever på Frøya

Frøya hotell

.

c
c

NEGARDEN 1897 på Flisa

Negarden, Flisa, Solør

Negarden 1897 er en totalopplevelse av de sjeldne.
Det vakre sveitserhuset fra 1897 ligger i en engelsk, hemmelighetsfull hage et steinkast fra Flisa sentrum. Stedet er helt perfekt for møter, middager og ulike arrangementer, og har åpent hele året. Negarden 1897 tilbyr 5 historiske rom med tidsriktige detaljer for overnatting, og 4 dobbeltrom i Drengestua. Vertskapet står for all matlaging, basert på lokale, eksklusive råvarer. Ingen tvil – Negarden 1897 er en attraksjon i seg selv!

Sjekk hjemmesiden til Negarden 1897 på Flisa
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever på Flisa

c

ELVESETER HOTELL PÅ

Elveseter Hotell ønsker velkommen til besøk der kombinasjonen av storslått natur, unik kunst og smakfulle måltider gir en rik opplevelse. Den gamle slektsgården har hatt besøk av turister siden 1870-tallet, og er gradvis gjort om til et flott hotell med moderne fasiliteter. Her er alle rom unike, og Elveseter kan også skape den perfekte rammen rundt større arrangementer. Vi tilbyr komplette fasiliteter til konferanser, seminarer og private feiringer av livets milepæler, og holder til i Lom, midt i mellom Oslo, Bergen og Trondheim!

Sjekk hjemmesiden til Elveseter hotell i Lom
Sjekk ReiseKicks artikkel om samme sted

Elveseter

..


SPANIA

Casa Mia i Villajoyosa på Costa Blanca

Bymuren i Villajoyosa om dagen

Casa Mia er en nyrenovert leilighet i Villajoyosa på Costa Blanca. Leiligheten ligger øverst i bymuren fra 1500-tallet, midt i den fargerike gamlebyen. Fra en overbygd terrasse har vi strøken utsikt mot både Middelhavet og elveparken, og hele gamlebyen er på UNESCOs liste. Her har du kort vei til alt, og bare tre minutter til de fantastiske strendene langs promenaden. Casa Mia og Villajoyosa kan by på lave skuldre. Vil du bo moderne i et genuint miljø? Velkommen!

Sjekk Casa Mia på AirBnB
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Villajoyosa

c

c

HappyVila i Villajoyosa på Costa Blanca

Villajoyosa er stedet der skuldrene dine senker seg, og HappyVila tilbyr stedene der du skal bo. HappyVila har studioer og leiligheter med og uten havutsikt, med og uten terrasse i ulike størrelser og prisklasser. Alle leiligheter har førsteklasses beliggenhet i den historiske delen, som er en del av Unescos verdensarv. Her bor du moderne i et hyggelig, genuint miljø, og har kort vei til alle attraksjoner, spisesteder og herlige strender. Velg HappyVila. La oss gjøre dine drømmer til virkelighet!

Sjekk hjemmesiden til HappyVila
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Villajoyosa

c

.

Casa Pura Vida i Relleu på Costa Blanca

Velkommen til sjarmerende Casa Pura Vida 3 kilometer utenfor Relleu i baklandet på Costa Blanca. Her bor du midt i naturen, i det ekte Spania, i et landskap som tar pusten fra deg. Kjenn på roen, nyt den vakre stjernehimmelen og fantastiske turmuligheter, ikke minst Pasarela Walkway. Casa Pura Vida ligger 470 meter over havet, og tilbyr 5 rom med særegne kvaliteter, nydelig frokost, basseng og air condition. Formidabel utsikt og personlig og imøtekommende gjestfrihet bidrar også til et perfekt ferieopphold!  

Sjekk hjemmesiden til Casa Pura Vida

.

.

ITALIA

Tenuta il Cicalino i Massa Marittima, Toscana

Tenuta il Cicalino

Tenuta il Cicalino, 4 km fra Massa Marittima sørvest i Toscana, har en storslått beliggenhet. Eiendommen er omgitt av olivenlunder og vingårder, og strandpromenaden i Follonica er 25-minutters kjøretur unna. Her bor du i nyrenoverte, rustikke rom og leiligheter. Her er også et nyoppusset velværesenter og 5 svømmebasseng, ett er innendørs. Stedet har også to restauranter, der du nyter typisk toscansk mat. Tenuta il Cicalino – et veldig trivelig sted!

Sjekk hjemmesiden til Tenuta il Cicalino
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Massa Marittima

..

.

Cignella Resort, mellom Val di Chiana og Val d’Orcia i Toscana

Cignella Resort – 4-stjerners landlig luksus!
Cignella Resort ligger i et vakkert landskap mellom Val di Chiana og Val d’Orcia i Toscana. Her er veien kort til vakre byer som Siena, Perugia og Firenze. Opprinnelig var dette en 200 år gammel gård, men nå tilbyr Cignella Resort 4-stjerners, luksuriøs innkvartering med hele 14 unike boenheter med essensen av det moderne Toscana, med egen terrasse og utsikt over en stor, vakker hage. Resorten har utendørs basseng og vinbar. Et perfekt utgangspunkt for å oppleve hjertet av Toscana!

Sjekk hjemmesiden til Cignella Resort.

.

.

Terre di Melazzano i Greve in Chianti, Toscana

Terre di Melazzano er en organisk vingård i hjertet av Chianti Classico-regionen i Toscana, 2 kilometer fra Greve in Chianti, og midt mellom Siena og Firenze. Både fantastisk beliggenhet og formidabel utsikt, leiligheter i klassiske, toscanske murhus, og de to bassengene er sømløst inkludert i vinlandskapet. Terre di Melazzano lever av vinproduksjon og gjestfrihet, og du bor stille og idyllisk i et landskap preget av vinranker og olivenlunder så langt øyet rekker. Perfekt sted å bo når du skal utforske Chianti!

Sjekk hjemmesiden til Terre di Melazzano
Sjekk ReiseKicks artikkel om hva du opplever i Greve

.

Nord-Makedonia

Villa Prespa i Dolno Dupeni

Villa Prespa, Nord-Makedonia,Macedonia

Villa Prespa er en skjult skatt i nasjonalparken mellom Nord-Makedonia, Hellas og Albania. Dette b&b-stedet ligger i den lille, koselige landsbyen Dolno Dupeni mellom fjellene, sør i Nord-Makedonia. Her opplever du gjestfrihet på sitt beste, nydelig natur og flotte muligheter for aktiv ferie på alle måter. Hele bostedet preges av bærekraftige prinsipper, og alle rommene og leiligheten oser av enkel og elegant komfort. Kort vei til spektakulære attraksjoner, og den vakre byen Ohrid bare en time unna. Villa Prespa er en perle! 

Sjekk hjemmesiden til Villa Prespa

.

Annonser for våre samarbeidspartnere