Hvem er vi?


To reiseglade typer!

Torill Berg er medeier og prosjektleder i Xtenso Event AS, og Bernt Roald Nilsen er eier, journalist og litteraturekspert. Selskapet hans er TOTAL Kommunikasjon. Sammen eier og driver vi SkriveStudio, som arrangerer samlinger for fag- og skjønnlitterære skrivere i inn- og utland.

By og fjell er en magisk miks for oss begge, som har en forkjærlighet for byferie og fjellturer. Vi liker å skrive og fotografere, derfor koser vi oss med vår reiseblogg ReiseKick når vi ikke er opptatt med daglig virksomhet i selskapene våre. I deler av året tar vi mac-en med oss, og er litt ekstra mobile. Leiligheten vår i Villajoyosa på Costa Blanca-kysten i Spania danner ofte utgangspunkt for korte og lange turer i Sør-Europa.

I 2017 bestemte vi oss av flere årsaker for å bytte ut noen flyturer med tog. Det har resultert i mange innholdsrike turer på skinner.

Noen av de lengre artiklene har vi tidligere publisert i ulike magasiner. Vi håper du lar deg inspirere til å reise mer i fantastiske Europa!

Om ReiseKick

ReiseKick er en reiseblogg hvor du finner inspirasjon til både reiser i ditt eget nærmiljø i Norge og i resten av Europa.

ReiseKick er en relativt ny blogg. Vi lanserte den i februar 2020 (under navnet Reis i Europa), og jobber kontinuerlig med å legge ut nye artikler med hyggelig og nyttig innhold. Vi koser oss med å finne og planlegge besøk til nye destinasjoner, og har alltid minst et par turer på vent.

Alle våre tips til turer, overnatting og spisesteder er basert på våre erfaringer, og vi deler kun informasjon om steder vi selv kan anbefale.

Vi liker å spise, drikke og bo godt, og prisene på bostedene er som regel fra midtsjiktet og oppover.

Å reise så klimavennlig som mulig er viktig for oss. Vi liker spesielt godt å reise med toget. Det er enkelt, relativt rimelig og komfortabelt, dessuten blir da transporten mellom stedene vi besøker en opplevelse i seg selv. Vi bor i Oslo og Lillestrøm. Derfor er det naturlig å skrive om turer og steder i dette området. Grunnen til flere turer på Costa Blanca-kysten, er at vi har en leilighet vi er veldig glad i der.

Vår filosofi

Opplevelsen er alltid i fokus når vi reiser, både når det gjelder hvor og hvordan vi reiser. Vi tar gjerne kontakt med lokale folk for å komme nært innpå det miljøet vi er i. Vi beveger oss mye til fots, enten vi er i storby, til skogs eller til fjells. Sist, men ikke minst er vi opptatt av å reise bærekraftig for å ta vare på morgendagens miljø, uansett hvor vi befinner oss.

Betalte reiser og opphold

Dersom våre reiser eller opphold er helt eller delvis betalt, merkes alltid dette med Reklame eller Sponset innhold.

Tekst og bilder

Alt innhold på ReiseKick – både tekst og bilder – har vi produsert selv, med mindre noe annet er opplyst.

Kontaktinformasjon:

Torill Berg: tlf 41 28 87 35 – torill@skrivestudio.no
Bernt Roald Nilsen: tlf 920 80 380 – bernt@total-kommunikasjon.no