Om oss


Om ReiseKick

ReiseKick er en reiseblogg der du finner inspirasjon til korte og lange reiser i Norge og resten av Europa.

Vi to – Torill Berg og Bernt Roald Nilsen – lanserte ReiseKick i 2020, og jobber kontinuerlig med å legge ut artikler med hyggelig og nyttig innhold. Hver eneste torsdag og søndag morgen finner du nye tur- og reisetips på ReiseKick.

Alle våre tips til turer, overnatting og spisesteder er basert på våre erfaringer. Vi deler kun informasjon om steder vi selv har besøkt og kan anbefale.

Å reise klimavennlig er viktig for oss. Vi liker å reise med tog, da er også transporten mellom stedene vi besøker en opplevelse i seg selv. Vi to bor i henholdsvis Oslo og Lillestrøm, og det er naturlig å skrive om turer i dette området. Grunnen til mange turer på Costa Blanca-kysten, er at vi har en leilighet der.

Rent yrkesmessig er Torill Berg medeier og prosjektleder i Xtenso Event AS. Bernt Roald Nilsen er reise- og litteraturjournalist for sitt eget selskap TOTAL Kommunikasjon. Sammen eier og driver vi SkriveStudio, som arrangerer samlinger for fag- og skjønnlitterære skrivere i inn- og utland.

Vår egen reise-filosofi

Opplevelsen er alltid i fokus når vi reiser. Vi tar gjerne kontakt med lokale folk for å komme nært innpå det miljøet vi er i. Vi beveger oss mye til fots, enten vi er i storby, til skogs eller til fjells. Sist, men ikke minst er vi opptatt av å reise bærekraftig og ta vare på morgendagens miljø, uansett hvor vi reiser.

Betalte reiser og opphold

Dersom våre reiser eller opphold er helt eller delvis sponset, merkes dette med Reklame eller Sponset innhold.

Produserer alt innhold selv

Alt innhold på ReiseKick – både tekst og bilder – har vi produsert selv, med mindre noe annet er opplyst. Av og til inviterer vi gjestebloggere til å produsere innlegg.

Kontaktinformasjon:

Torill Berg: tlf 41 28 87 35 – torill@reisekick.no
Bernt Roald Nilsen: tlf 920 80 380 – bernt@total-kommunikasjon.no