Losby gods

Midt i naturen – mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk – ligger historiske Losby Gods. Kun en 20 minutters biltur fra Oslo sentrum, i hjertet av Østmarka, finner du et praktfullt hotell og konferansesenter, der stillhet og ro er inkludert i prisen. Her, i det som en gang var et jaktslott, bor du staselig og unikt.

Losby gods

Smakfulle fasiliteter

Losby Gods kan by på 70 deilige værelser, en historisk restaurant, selskapslokaler, bar- og klubblokaler, et av Norges beste golfanlegg og rekke fine møterom av forskjellig størrelse. Naturen rundt Losby byr dessuten på utallige muligheter for opplevelser og utfordringer.

Losby gods

Historien i veggene

Her har konger, adelsmenn og storkarer diskutert forretninger, trelastpriser og ikke minst politikk. Historien er plantet i veggene, du får en følelse av å oppleve noe som er veldig annerledes enn vår egen tid.  

Festsal losbygods

Losby Gods er stedet

I den historiske restauranten på Losby Gods inntar du en tradisjonsrik herregårdsfrokost, en smakfull lunsj og ikke minst en nydelig middag med utsøkt vin. Bare roe ned, arrangere et selskap eller seminar/konferanse? Svaret er uansett både innlysende og enkelt: Losby Gods!

Losby gods

Du finner mye mer informasjon på Losby Gods egen hjemmeside

Tips: Les vår artikkel om Losby Gods.

Se ReiseKicks andre anbefalte bosteder

Husk å følge ReiseKick på Facebook og Instagram!

Tusen takk for at du leser ReiseKick. Vi håper du likte artikkelen om Losby Gods. Vi setter stor pris på om du deler! Kanskje har du til og med lyst til å spandere en kopp kaffe på oss? 

Merk: Steder og priser kan variere. ReiseKick er ikke ansvarlig for tredjepartsinfo som vi henviser til. Finner du feil eller mangler, eller ønsker å sende inn tips? Har du en destinasjon eller reiserelatert tjeneste du ønsker at vi skal skrive om?   
Kontakt oss på torill@reisekick.no

Legg inn en kommentar

Mer inspirasjon