Fotobok cewe

Vi to i ReiseKick tar bilder i hytt og pine, det er ikke slik som før, da vi bare hadde et visst antall bilder på filmen. Nå er det jo bare å slette dem vi ikke er fornøyd med. Og de fysiske albumene våre forsvinner. Vi har bildene på mobil, mac eller pc. Men hvor gøy er det egentlig å bla i digitale duppedingser?

FØLG MED NÅ! Nå skal du få verdens beste tips for å igjen kunne glede deg over de beste bildene dine i fysisk forstand! Først litt motivasjon:

Før var knipsingen strengt tilmålt …

Før hadde vi våre tilmålte 24 bilder, eller 36 hvis vi var heldige. Vi var mye gjerrigere med knipsingen, kunne ikke kaste bort et eneste bilde. Og FOR en lykke når vi hentet de fremkalte papirbildene, og gjenopplevde ferien som vi var på for bare noen uker siden! Hvis det ikke var kommet for mye lys på filmen, da …

Se hvordan det kan bli! Her er et knippe med gode minner!

Mange savner de fysiske bildene sine, og selvsagt også de fysiske albumene. Bildene, som ble sendt rundt kaffebordet når vi hadde besøk, de som gjorde at vi kunne skryte av alt vi hadde opplevd! Vi kunne til og med legge frem fysiske bevis. Se her dere: Ordentlige fotografier! Kos dere på reisen!

En fotobok å drømme seg tilbake i …

For å bøte litt på dette får Bernt, min partner i ReiseKick, hver eneste jul en fysisk fotobok med bilder fra det vi har opplevd siste året. Dette er en gave han setter stor pris på, og en gave det er VELDIG gøy å gi bort! Når jeg leter blant alle årets bilder, drømmer jeg meg tilbake til alle de fantastiske stedene, Lofoten, Barcelona, fotturer i Nordmarka, Rondane og i Seiser Alm, vinturer til Toscana og skrivereiser til spanske Villa Joyosa. Og når vi ser sammen i boken på julaften, drømmer vi oss også bort sammen. Vi sender selvsagt boken rundt kaffebordet, og skryter hemningsløst av alt vi har opplevd.

Glasshytta WonderInn
Deilig å drømme seg tilbake til de beste stedene helt fysisk …

Les gjerne om oppholdet vårt på denne flotte glasshytta i Rælingen

MEN: hvordan får du – og vi – til dette? Hvordan lager vi en sånn fysisk bok helt enkelt?

Liggende A4 format med hardt omslag – her er vi i selveste Valencia …

Les gjerne artikkelen vår fra Valencia her, for å se på enda flere bilder av den fantastiske byen.

Slik lager du en minnerik fotobok:


Den første gangen jeg laget en slik fotobok, brukte jeg en del tid på å lese gjennom forbrukerstoff. Det skal du få slippe. Valget mitt falt på Japan Foto og CEWE fotoverden. De skiller seg ut både på brukervennlighet og kvalitet. Jeg har brukt samme program siden, det er mulig andre program er like bra, rimelige og brukervennlige, men jeg er veldig fornøyd med å sette sammen bildene i nettopp dette programmet. Og det beste av alt: Det er veldig enkelt!

Kinsarvik hytte med utsikt over Hardangerfjorden
Og så er vi plutselig på en helside i vakre Hardanger!

Les gjerne om oppholdet vårt i denne drengestua i Kinsarvik i Hardanger.

Oversiktlig og brukervennlig program. Dette får du til. Årets julegave!

Enkelt å endre format og layout

Det er enkelt å endre både format og layout underveis, og du kan selvsagt bruke den innebygde fotobok-assistenten hvis du ønsker det. Jeg oppfatter CEWE som et fleksibelt alternativ med mange muligheter. Boken blir levert til deg en drøy uke etter at du har sendt inn materialet ditt, og du kan også hente den selv i nærmeste Japan Fotobutikk.

Så drøm i vei, folkens, ta masse bilder og konservér minnene dine i årets beste fotobok! Du aner ikke hvor stor glede du kommer til å få av den!

LYKKE TIL med arbeidet med årets fotobok!

Husk å følge oss på Facebook!

Merk: Steder og priser kan variere. ReiseKick er ikke ansvarlig for tredjepartsinfo som vi henviser til. Finner du feil eller mangler, eller ønsker å sende inn tips? Har du en destinasjon eller reiserelatert tjeneste du ønsker at vi skal skrive om?
Kontakt oss på torill@skrivestudio.no

Legg inn en kommentar

Mer inspirasjon